Ziyaretçi Yorumları

27 Mayıs 2020, 18:20
Pırıl pırıl tertemiz bir okul.Guvenle kızımızı bırakıyoruz. Her geçen yıl üzerine koyuyorlar. Özellikle yabancı dili çok çabuk kaptı. Öğretmenlerin katkısı büyük. Teşekkürler

Sevda k.

27 Mayıs 2020, 18:18
Çevremizde çok alternatif vardı ama Beyazzambak Anaokulu yaptığı etkinliklerle çocukların gelişiminde büyük katkı sağlıyor. Hiç pişman değilim

Özlem

27 Mayıs 2020, 18:16
Sizden gayet memnunuz.Hernekadar sınıflar biraz küçük olsada çok kez gidip ziyâret ettiğimiz için bir problem görmedik.

A,Ç

27 Mayıs 2020, 18:13
Evet okul çok güzel zekâ oyunları, ingilizce ,ebru vb.branş dersleride veriliyor. Aylık bültenler,yemek listeleri eve gönderiliyor. Aylık sosyal aktivitelerinde var. On numara beş yıldız.

Ayşe

27 Mayıs 2020, 18:10
Huzurlu sıcak bir yuva ortamı oluşturulmuş. Öğretmenlerin özverili çalışması çocuklara yansıyor. Ilerliyorlar gelişiyorlar ve öğreniyorlar. Bunların yanında çok eğleniyorlar. Okul öncesi fiziksel ruhsal gelişim için Beyazzambak Anaokulu......
Ev hanımı