Değerler Eğitimi

“Bir insanın en büyük sermayesi, büyük bir servet değil mükemmel bir karakterdir.”

Anaokulumuzda her bir öğrenci haftada en az dört saat manevi eğitim almaktadır. Kuran-ı Kerim, İlmihal, siyer-i Nebi, ve her ay farklı bir değere yer verilmektedir. Doğruluk, dürüstlük, merhamet, paylaşım, saygı, sevgi, hoşgörü, anne hakkı, baba hakkı, kul hakkı, helal, haram, kardeşlik, dostluk vb değerler pano çalışması, sunum, seminer vb etkinliklerle öğrencilerimize anlatılmaktadır. Bu değerlerle ilgili ders içerisinde ve dersler arası çalışmalar yapılmaktadır.

Bu değerlerle ilgili öğrencilere yönelik çalışmalarımızın yanında velilere yönelik de çalışmalar yapılmaktadır. Velilere ayın değerli ile ilgili sohbetler paylaşılmakta, seminerler düzenlenmektedir.