İlkokul

Boğazhisar Eğitim Kurumları İlkokulunda bireysel eğitimi hedef alan, öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyan, bireysel farklılıklarını ortaya çıkaran, öğrenmeyi zor olmaktan eğlenceli hale getiren, öğrenci merkezli öğretim yöntemleri benimsenmiştir. Eğitim ve öğretim programı öğrencilerin akademik, sosyal, kültürel, fiziksel gelişimleri ve bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak yapılandırılır. Tüm bunları yaparken Boğazhisar Gelişim Atölyelerinden destek alır. Gelişim atölyelerini hem atölye dersi olarak kullanırken hem de diğer derslerine takviye edici olarak kullanırlar. Bu sayede öğrenciler sıkılmadan öğrenmiş olurlar.

Anaokulunda çocukları İlkokula tam donanımlı hazırlamak için zenginleştirilmiş müfredatlar sunulmaktadır.

• Boğazhisar Gelişim Atölyeleri
  • Yabancı Dil Eğitimi